Wagenparkbeheer

Een zorg minder met wagenparkbeheer

Het wagenpark is een van de grootste kostenposten van een bedrijf. Toch is het opvallend dat de prioriteit van ondernemers hier niet ligt. Er valt nog veel terrein mee te winnen en kosten op te besparen door hier op een slimme manier mee om te gaan. Ondernemers hebben geen tijd of kennis om zich hier veel mee bezig te houden, echter veel kansen liggen op dit gebied nog voor het oprapen. Kiest u voor wagenparkbeheer door IForFacility dan nemen wij deze zorg graag van u over. Uw zorg wordt onze eerste prioriteit.

 

Wat houdt beheer van uw wagenpark in?

De meeste ondernemers hebben een of meerdere auto's op naam. Dit kunnen auto's in eigendom zijn, maar ook verschillende lease wagens. Laat u door ons uw wagenpark beheren, dan zorgen wij ervoor dat alleen de beste oplossingen voor uw bedrijf ingeschakeld worden. Wij bekijken of leasen of kopen voor u de beste oplossing is. Ook geven wij een passend advies op het gebied van merk, model en brandstof. Hierdoor garanderen wij dat voor uw medewerkers altijd de beste keuze op het gebied van een bedrijfsauto wordt gemaakt. Wij bieden een haal-en-breng service waardoor u of uw medewerkers de auto's nooit zelf naar de garage hoeven te brengen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Gemak dient de mens en dat is een van onze prioriteiten: u ontzorgen.

 

Een leasecontract onder de loep

Graag beoordelen wij uw huidige wagenpark en denken wij met u mee over kostenbesparende oplossingen zonder dat dit ten koste gaat van gemak, comfort en kwaliteit. Heeft u bij verschillende leasemaatschappijen een contract afgesloten, dan bekijken wij of het voordeliger is om de contracten bij een en dezelfde maatschappij onder te brengen. Terwijl u zich bezighoudt met waar u goed in bent, onderzoeken wij de mogelijkheden met betrekking tot uw wagenpark. Wij maken voor u de juiste match en regelen kortingen via verschillende dealers.

 

IForFacility: uw specialist in wagenparkbeheer

Auto's zijn onze passie en wij zetten dit graag om in het beheer van uw wagenpark op een kostenbesparende en servicegerichte wijze. Wilt u graag uw beheer aan ons overdragen, neem dan snel contact op per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website. Wij staan voor u klaar!

Tel: +31 85 060 0840 - Mail: info@Iforfacility.com - Algemene voorwaarden

Copyright IForFacility - All Rights Reserved