Wagenparkbeheer

IForFacility: uw wagenparkbeheerder

Heeft u wel eens kritisch naar uw wagenpark gekeken? Nee? Wellicht heeft u hier helemaal geen tijd voor of geen kennis van. Dat snappen wij heel goed. Toch zou het beheer van uw wagenpark bovenaan uw prioriteitenlijst moeten staan. Er valt hier namelijk nogal wat op te besparen. Daarnaast wilt u ook dat u en uw medewerkers veilig en comfortabel vervoerd worden. Wij ontnemen deze zorg graag voor u. Kies dan ook voor IForFacility als uw professionele wagenparkbeheerder.

 

Wij nemen het beheer van uw wagenpark graag op ons

IForFacility bestaat uit een enthousiaste groep van medewerkers met een passie voor auto's. Deze passie zetten wij om in een expertise op het gebied van beheer van wagenparken voor MKB-ers en ZZP-ers. Heeft u geen idee wat u met uw wagenpark aan moet? Wij weten dat wel en geven u een persoonlijk advies op maat. We bekijken uw huidige wagenpark en beoordelen welke situatie voor u het meest geschikt is. Denk hierbij aan of u als ondernemer bedrijfsauto's beter kunt kunt kopen of kunt leasen. Daarnaast ontzorgen wij u met een gratis haal- en brengservice voor het onderhoud van uw wagenpark. Onze contacten met verschillende dealers garanderen de beste prijzen met flinke kostenbesparingen als gevolg.

 

Beoordeling van leasecontracten

Heeft u als een of meerdere leasecontracten afgesloten, dan bekijken wij of u geen dief van eigen portemonnee bent. U heeft mogelijk contracten bij verschillende maatschappijen afgesloten terwijl het in veel gevallen veel voordeliger is om dit bij een maatschappij onder te brengen. Wij regelen dit voor u.

 

IForFacility als wagenparkbeheerder inschakelen

Wacht niet langer en stel het beheer van uw wagenpark als een van uw prioriteiten. Wij snappen dat dit veel tijd in beslag neemt en daarom nemen wij dit graag van u over. Onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met verschillende partijen zorgt ervoor dat wij u het beste op dit gebied kunnen bieden. Neem dan ook snel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op. Wij ontzorgen u graag.

 

Tel: +31 85 060 0840 - Mail: info@Iforfacility.com - Algemene voorwaarden

Copyright IForFacility - All Rights Reserved